Pana acum putin timp am mancat supa crema de linte doar cumparata. De curand insa am cumparat o punga de linte rosie sa ii pregatesc lui Ami ceva cu ea.
Si uite asa a iesit aceasta supa crema cu ce legume mai aveam pe acasa. Este absolut delicioasa, mereu fac mai multa sa mananc si eu o portie.
Ingrediente:
- 6 linguri de linte rosie
- 1 cartof mic
- 1 morcov mic
- 1 pastarnac mititel
- 1/2 ceapa mica
- 1/4 ardei capia rosu
- Patrunjel
Cum se face:
1. Speli si cureti ardeiul, pastarnacul, morcovul, ceapa si cartoful si le tai cubulete ca sa fiarba mai repede.
2. Speli si lintea in vreo doua ape.
3. Le pui pe toate la fiert, cu apa cat sa le acopere.
4. Dupa ce au fiert (aproximativ 25-30min) le lasi un pic sa se raceasca si le arunci in blender cu o mana de frunze proaspete de patrunjel.
Eu cand am mancat i-am mai pus sare, piper si niste cubulete de castravete crud, e atat de fresh.
Altadata am mancat-o cu zeama de lamaie si tortilla chips din porumb, a fost senzationala!
Pofta buna!
Leave a Reply