Mereu fac cate ceva de mancare cu ce am prin casa. Iar de cand s-a facut atat de frig afara, iar Ami e mucoasa, chiar ca nu mai ies la cumparaturi.
De exemplu, ieri am incropit o supa crema din:
- un pastarnac
- un morcov
- o ceapa mica
- o cana mica de linte rosie
- zeama de la o supa de cocos de tara
- sare, piper
- jumatate de lingurita de garam masala
Daca aveti si un cartof prin casa, aruncati-l si pe el in oala. Eu nu am avut 🙂
Cum se face
Am calit ceapa in putin ulei de masline, am adaugat restul ingredientelor si le-am lasat sa fiarba.
Dupa ce s-a racit putin, am blenduit ingredientele.
Simple as that!
Am mancat-o cu putina zeama de lamaie si un biscuite sarat fara gluten. Cred ca merge mai bine cu tortilla chips din porumb 😉
Va spun, jumatatea aia de lingurita de garam masala chiar i-a dat o aroma nemaipomenita!
[Eu am gasit la Auchan garam masala, la pliculet, FYI]
Leave a Reply